Tămâioasă Românească Vin Alb BIB 10L

Un vin obtinut din struguri cu denumire de origine controlata Vinju Mare-Mehedinti, acolo unde sunt aplicate cele mai potrivite metode de vinificatie care la nivelul productiilor se preschimba in obtinerea celor mai placute note pentru degustare.
Bogatia de arome se regaseste in pielita boabelor si de aceea pentru a se extrage facem o macerare pe bostina timp de 24 de ore, urmata de o fermentare lenta timp de 30 de zile. Nuantele aurii ale acestui vin se datoreaza soiului excelent al strugurilor, carora le-am pastrat o concentratie mai mare de zahar prin oprirea fermentatiei cu un
nou proces de filtrare.
Vinul surprinde prin explozia de arome florale si mix-ul de fructe proaspete care se desting pe rand, pe masura ce este savurat.
Recomandam servirea la o temperatura de 8-12 grade Celsius.
Acest vin poate fi racit sau baut imediat, gustat singur sau in compania unor delicatese de patiserie sau branzeturi fine.
Vinul ambalat in Bag-in-Box este alternativa moderna si practica de aprovizionare pentru industria Horeca, intrucat sunt pastrate calitatile vinului de la primul pana la ultimul pahar.

Țara de Origine: România
Tip: demisec
Regiune: D.O.C. Mehedinți-Vînju Mare
Culoare: Alb
Temperatura de servire: 8 – 12 grade Celsius
Cantitatea: 10 Litri
Alcool: 12,70% vol.
Anul producției: 2021
Tip strugure: Tămâioasă Românească
Aspect: Galben auriu
Miros: Fructe proaspete, lămâiță, busuioc
Gust: Fructe galbene supracoapte, flori de salcâm, piersică, fagure de miere de albine, nuci verzi

Close
Close