Rosé

Acest rose se bucura de raze de soare cu influente mediteraneene si de soluri brun-roscate de padure, fiind crescut in singura zona viticola din tara binecuvantata cu un asemenea climat.

Ia o inghititura din acest vin special si gustul proaspat, echilibrat, dar racoritor te va revigora. Simte aroma fructata de zmeura, fragi si pepene galben iar mirosul hipnotizant de fructe de padure si pepene galben iti da curajul sa mergi mai departe.

Vin cu origini sanatoase, este preparat din struguri de cea mai buna calitate pentru a obtine acest rose imperial, foarte stralucitor. Aciditatea sa este balansata de aromele dulci ale zmeurii bine coapte, lasandu-ti in gura un gust suplu, foarte proaspat.

Cu o culoare rose somon, cu nas imbietor de fructe de vara coapte si cu aciditate proaspata, acestea ii confera vinului un epilog curat, ceea ce il face un companion perfect pentru o gama larga de preparate culinare.

Gustul elegant, racoritor, gadila papilele cu elemente de zmeura si capsune. Mirosul exotic completat de capsune, flori de vita și flori albe, cu note crocante de telina si rhubarba, transforma acest vin intr-o experienta unica.

Pentru a întelege pe deplin aces vin, alege sa-l savurezi ca aperitiv sau alaturi de salate, fructe de mare, carne alba, mezeluri uscate, pizza, paste si atunci gustul fin condimentat al soiului Feteasca Neagra va fi pus în valoare.

Pentru o experienta gustativa deplina, recomandam servirea vinului la o temperatura de 8 – 12°C

Tara de Origine: Romania
Tip: Sec
Regiune: D.O.C. Mehedinti-Vinju Mare
Culoare: Rose somon
Temperatura de servire: 8 – 12 grade Celsius
Cantitatea: 0,75 Litri
Alcool: 12,86%
Tip strugure: Feteasca Neagra
Miros: Fructe rosii, citrice si pepene galben, cu note crocante de telina si rhubarba
Gust: Gustul fructat de zmeura, fragi si pepene galben

Close
Close